Blubrry PowerPress Podcasting plugin

Blubrry PowerPress Podcasting Plugin er et plugin med mange funktioner og indstillinger, bl.a. til iTunes-podcasting. Nu er den oversat ...

Installation af sprogfiler

En trin-for-trin vejledning til at hente og installere sprogfiler på egen WordPress-server.

Thesis-licens

Chris Pearson har bøjet sig for debattens omfang og tyngde og vil fremover sælge temaet Thesis med en licens, der er i overensstemmelse med WordPress.

AmR iCal Events List på dansk

Anbefaling af det fleksible plugin AmR iCal Events List, som kan hente iCal-filer, fx fra Google Kalender, og vise indholdet frem. Brugeren har helt kontrol over, hvad der vises, og hvordan det vises.

Sprogfiler til temaet Thesis

Danske sprogfiler til temaet Thesis, der er et betalingstema med mange tilpasnings­muligheder, herunder et væld af hooks, så man kan fjerne og tilføje funktioner næsten overalt.

Ypperlig introduktion til temaudvikling

Tessa Blakeley Silver har skrevet en ypperlig bog om at udvikle temaer til WordPress. Foruden alt det tekniske, som får en udmærket behandling, er det især hendes beskrivelse af designprocessen, der er rigtig god.

Indholdsfortegnelser, serier og andre sammenhænge

Et par om Hackadelic Table of Contents Boxes eller Hackadelic SEO Table of Contents. Et udmærket plugin.

Broken Link Checker – Tjek for døde links m.m., nu på dansk

Et af de plugins, du kun kan undvære, hvis du i stedet bruger et andet program med tilsvarende funktionalitet.

poEdit og oversættelse af sprogfiler

Denne artikel forklarer, hvordan man kan bruge programmet poEdit til at oversætte skærmtekster til brug i WordPress og i plugins og temaer til WordPress. Tak til John Godley og besøgende på min WordPress-blog m.fl. for inspirationen til at skrive artiklen.