Bognavne til BibleWorks 8

DanskeBognavneBibleWorks har efterhånden mange resourcer, og man kan selv tilføje, hvilket en del har gjort. Filen med bognavne har derfor vokset sig stor. En aktuel udgave ligger på Version Updates (Tacitus/Sophocles/Book Name file). Men den er jo ikke på dansk.

Det er en større opgave at oversætte hele filen til dansk, hvis alle titlerne på Filons, Josefus’ og Dødehavsskrifterne skal oversættes. Så langt er jeg ikke nået. Men jeg havde brug for bl.a. navnene på de bibelske skrifter, så en del er oversat og kan downloades her.

Hvis du downloader den, må du meget gerne melde tilbage, hvis du finder fejl. Oversætter du flere af bognavnene, så send mig endelig en kopi, så flere kan få glæde af det!

Update: For at få danske bognavne på skærmen og f.eks. i eksporterede verslister, skal du downloade filen nedenfor og placere den i init-mappen under BibleWorks 8-mappen under programmer. F.eks. c:programmerBibleWorks 8init eller c:Programmer (x86)BibleWorks 8init. Derefter skal du gå ind under Options -> Bible Versions -> Book Names (klik på svensknøglen og vælg Book Names), vælge Open og åbne filen, du lige har gemt. Så skulle den være aktiveret.

Update 25-9-2009: BW 8 fra ca. 23.9.2009 kræver en opdateret bognavnsfil. En del navne på Dødehavstekster er nu også oversat.

Dansk bognavnefil til BW8 - beta