Danmark

KFUM-spejderne – 100 år og nu med religionsblanderi

KFUM-spejderne har en lejr-moské på deres korpslejr af hensyn til tunesiske spejdere, som de samarbejder med. Det røber, hvordan KFUM-spejderne(s ledelse) reelt forstår eller ikke forstår, hvad kristendom er.

FN og islamiske helligdage

I FN-organisationer indfører man islamiske helligdage og lader kristelige højhelligdage som Kristi himmelfarts dag udgå.

Brandstiftelse mod kristen boghandel

En kristen boghandel er blevet udsat for et brandattentat, som lykkeligvis ikke kostede menneskeliv. Men hvem gør sådan noget? og hvorfor?

KFUM kalder til fredagsbøn i egen moske

KFUM-Spejdernes ScoutZone fortæller, at der blev bygget en moske på Spejderfestival 2008. Der kaldtes også til fredagsbøn (hvis man skal tro artiklen, men det skal man vel). Under festivalen vil der komme en imam ud og lære deltagerne lidt om fredagsbøn og brugen af moskeen inden der på fredag vil blive kaldt til fredagsbøn. Deltagerne har lov til at kigge ind, dog skal de følge de regler der hører til. Pigerne skal være dækket fra hals til ankler og drengene skal være dækket fra knæ til over navlen. (Moske nu på Spejderfestival) Jeg blev opmærksom på artiklen på en anden blog, hvor overskriften er: "Kristelig Forening for Unge Muhamedanere?" Spørgsmålstegnet må være retorisk. Nu er det for sent, men man sandelig ikke håbe, at forældre, der mener noget som helst med kristendom&

IM-missionær: Frygt for nazisme skyldtes uvidenhed

Netmissionær Asbjørn Asmussen fra Indre Mission mener, at "din og min kamp mod religiøs fanatisme og terror begynder i vores eget møde med anderledes troende mennesker." Uvidenhed er angiveligt et af de store problemer ...

Når bare det virker … Eller: Når muslimer beskytter … (2)

Nyt forsvar for ordningen med muslimsk beskyttelse i Gellerup Kirke. Ordningen virker jo, hedder det bl.a.

Kvinde overfaldet 11 gange …

Hvordan kan det gå til? Og i hvilket uland sker det?

Når muslimer beskytter …

Gellerup Kirke i Brabrand ved Århus beskyttes af muslimer. Hvorfor? Og hvad er meningen?