Kristen martyr i “tolerante” Saudi-Arabien

Kristen pige myrdet for sin tro i Saudi-Arabien | Kristeligt Dagblad

[Af] Marie Louise Bruun Jørgensen
En saudiarabisk, muslimsk mand har dræbt sin datter, fordi hun konverterede til kristendommen, skriver Christian Today.

Pigen, der menes at være konverteret efter at have lært om kristendommen på internettet, skrev ivrigt på forskellige hjemmesider om sin omvendelse fra islam.

Pigens far er ansat i Saudi-Arabiens “kommission for promovering af dyd og forebyggelse af laster”. Kommissionen er en del af regeringens bestræbelser på at forhindre personer i at omvende sig fra islam til kristendom.

I Saudi-Arabien kan frafald fra islam udløse dødsstraf, hvis den tiltalte ikke vender tilbage til islam. Alligevel forsøger landet at promovere sig som tolerant over for andre religioner. Senest med den saudiarabiske kong Abdullahs inititativ til en interreligiøs konference i Madrid, hvor der var fokus på forsoning mellem de forskellige trosretninger.

Overskriften er nu temmelig vag i forhold til, hvad artiklen faktisk indeholder. Saudi-Arabien er et hyklerisk regime, som forsøger at udbrede islam på mange forskellige måder, også, men ikke kun her i Vesten. Hvis ikke der gøres en ihærdig indsats, vil vi snart se mange martyrer i Vesten. Hvis der ellers er ret mange kristne, der vil dø for deres tro.

Saudi-Arabiens virkelige holdning vil naturligvis også kunne aflæses på, hvad der sker eller ikke sker denne mand, der dræbte sin egen datter.