Når muslimer beskytter …

Uriasposten » Blog Archive » Man ved multikulturen har slået fejl, når…

Man ved multikulturen har slået fejl, når følgende præsenteres som en succeshistorie. Fra den kristne avis Udfordringen – Muslimer beskytter dansk kirke (25/6-08).

Det er en gammel nyhed, som Udfordringen og nu også Uriasposten har fundet frem. Men Kim Møller har jo ret: Man ved, at multikulturen har slået fejl, når det er nødvendigt, at muslimer beskytter en kirke i Danmark.

Det er mildt sagt ikke smart, at sognepræst Niels Hviid kalder dem for “engle.” Det ligner jo den slags form for “beskyttere,” som man også kender fra mafiaen.

Eller den slags “beskyttelse,” som man kender fra islams “beskyttelse” af jøder og kristne samt zoroastere. Historien om forholdet mellem islam og disse religioner viser, at en sådan beskyttelse er lige så stabil som mafiaens. Dvs. så længe beskytterne får, hvad de vil have …

Sandheden er, at nogle af muslimerne begik hærværk mod kirken og indbrud i bilerne under gudstjenesterne, førend nogle muslimer begyndte at holde vagt.

Det kunne deres kultur ikke forhindre. Måske snarere tværtimod. Det kunne eller ville de danske myndigheder heller ikke forhindre. Man skal nok ikke forvente, at biskop Kjeld Holm vil tage sagen op og anmode myndighederne om at sørge for ro og orden.

Comments

 1. Dr. Spids says
 2. Dr. Spider says

  Sagen nåede det politiske niveau, jf. Vagter beskytter Gellerup Kirke.

  Sognepræst Niels Hviid mener, at man placerer en kirke "i sådanne omgivelser," dvs. hvor "60 pct. er arbejdsløse, mange har posttraumatisk stress, folk har ikke overskud, mange føler sig udenfor, og der er ikke ret mange relevante fritidstilbud", så må man finde sig i lidt af hvert, såsom hærværk, indbrud og fulderikker.

  Ikke så underligt at det kniber med lydighed imod øvrigheden/myndighederne, når også en præst forsvarer det. Skammeligt.

 3. Dr. Spider says

  Se også Kommentar: Ikke mere fra Rønn.