Podcasting på dangelsk – Audio Player på dansk m.m.

Endnu kører denne blog WP 2.3. Men inden længe kører jeg WP 2.7 på mine blogs. Mine bøger kørte i mange år også på WP – WP 5.1 til WP x.x 😉

På et par andre blogs, som jeg passer maskinrum på, kører vi PodPress, men den vedligeholdes vist ikke mere, og den kan (vist) ikke køre på WP 2.7. Jeg testede flere plugins, uden at finde det helt rigtige. Især ville det være dejligt, hvis jeg ikke skulle omkode de eksisterende sider.

Nu har jeg fundet Blubrry Powerpress Podcasting plugin. Den kan desværre ikke lige oversættes. Den leveres med en egen player. Den den kan også bruge Audio Player, som kan noget mere.

Det er meget vigtigt, hvis man bruger MP3-filer, som ikke ligger på nøjagtig samme domæne, at man lægger en såkaldt Politik-fil (Policy File). Audio Player’s hjemmeside har en udmærket forklaring på, hvad det er, og hvordan den skal se ud. Jeg har indbygget en henvisning i oversættelsen af Indstillinger! Enjoy!

Audio Player kunne oversættes. Her er den danske oversættelse, som skal lægges i /wp-contents/plugins/audio-player/languages: [download#24]

Update: Udvikleren af Blubrry PowerPress Podcasting plugin har skrevet til mig, at de vil forberede pluginnet for oversættelse snart. God nyhed!