Religion eller landet?

For godt 14 dage siden bloggede jeg om “Religion eller landets love?“. En muslimsk minister i Israel satte sin religion foran sine forpligtelser som minister.
I dag, den 6. december 2007, kan Israel National News berette, at et arabisk – muslimsk – medlem af Knesset har solgt militære hemmeligheder til Hizbollah. Azmi Bishara fik 390.000 dollars under Den anden Libanonkrig. Bishara flygtede efter krigen for ikke at blive anklaget for landsforræderi.
Uden at diskutere betalingen, forklarer Robert Spencer, Jihad Watch, at det er endnu et eksempel på, at der ikke findes nogen sikker måde at skelne mellem såkaldte moderate muslimer, der forkaster jihad-ideologien og islamisk lære om krav på overhøjhed i hele verden, og såkaldte radikale muslimer, der ikke gør det. Som medlem af Knesset er Bishara uden tvivl blevet kigget efter i kortene.
Hvis det er svært i Israel, bør man overveje, om det skulle være lettere andre steder. Især hvis sikkerheds- og efterretningstjenester i realiteten ikke ved ret meget om islam og derfor heller ikke ved, hvilke spørgsmål, man skal stille.

Se mere på http://www.jihadwatch.org/archives/019056.php.