Sprogfiler til temaet Thesis

Temaet Thesis fra DIYThemes

Thesis

Temaet Thesis er et særdeles professionelt tema, som har overordentlig mange indstillingsmuligheder. Thesis er ikke udgivet under Open Source-licens. Jeg er principielt en stor tilhænger af Open Source, men Thesis er nu ikke så tosset. Bl.a. har udviklerversionen funktioner til at distribuere tilpasningerne fra en udviklersite til en produktionssite. Det er dog et af de områder, hvor der stadigvæk er mulighed for forbedringer i selve WordPress.

Personligt synes jeg, at Thesis’ fejl 404-side er for skrabet. Heldigvis er det nemt at lave om på.

Jeg har oversat sprogfilerne, såvel teksterne, der vises på bloggen, som administrationsdelen.

Hvis du har købt Thesis, kan du downloade sprogfilerne fra Thesis’ supportforum eller – som sædvanligt – gøre det her på bloggen.

Download Thesis’ sprogfiler her: [Download blev ikke fundet]

Eller smut over på Thesis-sprogfiler på Søg efter downloads-siden, hvor der også er flere informationer og links.

PS: Thesis er pt. ikke tilgængelig på Temaer-siden.

Comments

 1. Hej

  Har lige downloadet din danske oversættelse til thesis 1.7. Jeg kører 1.8, og der er Previous og Next post ikke oversat. Er du i gang med at arbejde på det?

  På forhånd tak for godt arbejde.

 2. Georg S. Adamsen says

  Oversættelsen til Thesis 1.8 følger snarest.

 3. Jeg hentede din fil til version 1.8. Super arbejde. Tusinde tak.

 4. Jeg oplever at mit søgefelt i sidebaren forsvinder når jeg bruger din sprogfil. Derudover er der også nogle strenge der ikke er oversat i version 1.8.2.

  Har du planer om at lave en opdateret udgave eller har du en idé til hvorfor søgefeltet forsvinder?

 5. Georg S. Adamsen says

  Ja, det skyldes, at Thesis ikke kan håndtere, at der er danske bogstaver i. Jeg har givet besked til DIYthemes for længe siden, men indtil videre uden resultat. Jeg har selv droppet Thesis’ søgefelt og i stedet installeret Google Custom Search manuelt.

  Jeg har opdateret sprogfilen til 1.8.2. Der kommer op snarest.

 6. Hej.
  Jeg forstår ikke det med sprogfiler. Jeg har installeret thesis, men alt er på engelsk, og derfor for mig at navigere i, når jeg vil arbejde med min hjemmeside. Findes der ingen manual på dansk? Når jeg downloader sprogfilen, pakker jeg zipfilen ud, men jeg kan ikke åbne den ? Og er det overhovedt noget jeg kan bruge når jeg ikke kan/vil arbejde med koder mm?

 7. Georg S. Adamsen says

  Hej. Tak for din kommentar.

  Nej, der er ingen dansk manual. Sprogfilerne oversætter alt det, Thesis viser, både for dine besøgende og for dig som administrator. For at aktivere sprogfilerne, skal de lægges op på din server i den mappe, der er angivet i tekstfilen i ZIP-filen. Den fungerer, uanset om du arbejder med koder eller ej, for den autoindlæses, såfremt din blog er indstillet til dansk i wp-config.php.