Om

Velkommen til WordPress-portalen på Blogos.dk!

Blandt resourcerne kan nævnes oversættelserne til dansk af en hel del plugins og temaer. Desværre er mange af dem ikke opdateret, men hen ad vejen vil en del blive det.

Hvis du leder efter nyttige plugins, finder du langt fra alle her på portalen. Men der er en del gode. Du kan se en liste over dem, jeg har oversat til dansk, på siden [intlink id=”85″ type=”page”]Downloads[/intlink] eller du kan søge efter dem på [intlink id=”1101″ type=”page”]Søg efter downloads-siden[/intlink].

Du kan også få en oversigt over indlæggene på siden Indlæg. Bemærk, at jeg har ryddet op i september 2012 og slettet over 200 gamle indlæg.

Jeg skriver ikke indlæg, hver gang der opdateres, men du kan abonnere på Subscribe2-mails, hvis du vil have besked, når der skrives nye indlæg eller sider eller når de opdateres. Det sker på siden Abonnér.

Har du nytte af denne WordPress-portal, så må du gerne linke til den eller skrive en kommentar!

Om denne blogger

Jeg sætter stor pris på gode plugins, sådan som jeg sætter pris på gode værktøjer i enhver sammenhæng. Jeg har interesseret mig for IT, siden jeg købte mit første Alt om Data, lige efter IBM’s første pc kom frem. Jeg kom på nettet i 1993 og har været aktiv på forskellig måde lige siden.

Jeg har interesseret mig for sprog og oversættelse i over 30 år. På gymnasiet lavede jeg mange oversættelser fra latin til dansk og blev grundig og grundlæggende trænet i sproglig nøjagtighed. Dermed være ikke sagt, at jeg altid rammer den perfekte oversættelse, når jeg oversætter temaer og plugins, men det er i det mindste det mål, jeg stræber efter.

Georg S. Adamsen