Om min engelske Åb-blog

Min engelske blog, Revelation Resources, er flyttet til http://www.revelation-resources.com. Ny RSS2-feed er http://www.revelation-resources.com/feed/.

I den forbindelse vil jeg nævne, at jeg den seneste tid har skrevet lidt om Åb-litteratur fra Sverige, Norge og naturligvis Danmark. Der er en relativt kort indledning på “Remarks on writings in the Scandinavian languages“.

Selv om der kan ske mindre ændringer, har jeg lagt “Danish writings on Revelation” ud. Oversigtsartiklerne om svensk og norsk litteratur er under udarbejdelse, men jeg har allerede skrevet om nogle af de værker, der vil blive omtalt.

Jeg vil senere (dvs. når jeg får tid) lave danske udgaver til denne blog. Men man er velkommen til at læse de engelske og kommentere på dem. Har jeg misforstået noget, eller er der litteratur, jeg ikke har opdaget endnu (eller ikke omtalt endnu, for jeg kender mere end det, der er lagt ud, især mange artikler), så sig endelig til. Du kan lægge en besked som kommentar eller bruge e-mail-linket.